مشاوره حقوقی رایگان - استعلام حساب های بانکی بعد از پونزده سال

سلام، وقت به خیر
خسته نباشید

پدرم سال هشتاد و پنج ( بعد از شش سال زمین گیر بودن به علت تصادف و ضربه ی مغزی ) فوت شدن

مادر ما از وقتی پدر ضربه مغزی شد، امورات مالی رو بدست گرفت ...

پول ها جا به جا شد، ملک ها جا به جا شد، و آخر ِ کار موقع فوت پدر، یک دستگاه خانه باقی مانده بود، که فروخت و به اصطلاح سهم الارث تقسیم شد، موقع فروش از هیچ کدام ما اجازه ای گرفته نشد، و مادر هم بعد از یک ازدواج ناموفق اقدام به فروش خانه کرد.

دو سوال داشتم، یک اینکه در باب معاملات انجام شده و پول های به هدر رفته آیا می شود اقدامی انجام داد؟

و دوم اینکه ، میتوان در مورد میزان موجودی حساب ایشون در موقع فروش خانه و تقسیم ارث اقدامی انجام داد؟

ما مدت ها به خاطر ِ احترام به اینکه مادر هستن هیچ به فکر این کارها نبودیم، ایشون بعد از سال ها برای بار سوم ازدواج کرده ، و با اعمال عجیب و غریب شون آسیب های زیادی بهمون وارد کردن.

خواهش میکنم راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام
1- بسته به قانونی بودن یا نبودن فروش و رعایت غبطه دارد. 2- بله با وکیل متخصص مشورت کنید این امکان فراهم است .