مشاوره حقوقی رایگان - حساب بانکی مادرم فوت شده مبلغ نمیدانم

مادرم چند ماهه فوت شده انحصار وراثت کردیم ولی نمیدونم کجا و چقدر حساب بانکی داره چی کنم چند تا از حساباش مطلعیم ولی مبلغ نمی‌دانیم چگونه است

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از بانك مركزي استعلام فرماييد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می توانید از بانک مرکزی استعلام حساب های بانکی به نام و کد ملی مادر مرحومتان را بر اساس گواهی انحصار وراثت بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درخواست استعلام از بانک را مطرح نمایید

فرزانه سحرخیزان

سرکار خانم فرزانه سحرخیزان :

درخواست استعلام حساب بانکی از واحد اجرای احکام

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تحریر و تقسیم ترکه بدهید

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

با تنظیم دادخواست تقاضای استعلام از بانک مرکزی جهت اعلام موجودی نقدی درهرکدام از بانک های کشور را دهید ودادگاه اقدام خواهد کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست تحریر و تقسیم ترکه بدید تا استعلام آن اموال ایشان صورت بگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دادخواست تحریر ترکه اقامه نمایید و از دادگاه درخواست استعلام از بانک مرکزی و اداره ثبت را نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با گواهی انحصار وراثت از طریق بانک استعلام کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درخواست استعلام از بانک مرکزی در خصوص حساب بانکی مادر تان را داشته باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بانک مرکزی استعلام کنید از شعبه دادگاه نیز میتوانید درخواست کنید

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

معمولا وقتی برای گواهی انحصار وراثت اقدام میکنید شورای حل اختلاف موجودی حسابهای بانکی متوفا را استعلام میگیره اما چنانچه بنابه هر دلیلی خواستید بصورت خاص این موضوع را پیگیری کنید باید بعد از اخذ گواهی حصر وراثت دادخواست تامین دلیل جداگانه ای مطرح کنید و با ارایه مشخصات دقیق و کامل متوفا و معرفی خودتان بعنوان وارث و ذینفع درخواست استعلام و بررسی و ارایه پرینت تمامی حسابهای بانکی متوفا در تمامی بانکها و موسسات مالی و اعتباری را مطالبه کنید. اگه این درخواست صرفا جهت اطلاع خودتان باشه ممکنه شورا موافقت نکنه لهذا بهتره جهت تنظیم چنین دادخواستی از وکیل مساعدت بگیرید چون نحوه شرح و بسط چنین دادخواستی حایز اهمیت هست و میبایست توضیحات قابل قبولی ارایه بدید.