مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو دوتیکه سرقتی

پدر من پرشیایی را سال 98 از سایت ... خرید و در محضر وکالت گرفت برا تعویض پلاک وقتی مراجعه کرد و ماشین کارشناسی شد سرقتی از اب درامد در صورتیکه از سال 92 که دزدیده شده بود 4-5دست فروخته شده و سند خورده تا به دست ما برسه با این وضعیت ماشین توقیف شد و ماشین را گرفتن پدر من از فروشنده شکایت کرد در نهایت گفتن کسی که شما ازش ماشین خریدی کلاهبرداری نکرده اون هم خریده به این ترتیب هرکس باید از نفر قبلی شکایت کنه تا سارق پیدا بشه الان بعد از گذشت یکسال پرونده را بایگانی کردن و دست ما به هیچ جا بند نیست حالا چجوری میتونیم پولی که تو ارزونی ماشین دادیم با این تورم ماشین پس بگیریم؟ با تشکر از شما

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام به لحاظ مستحق للغیر بودن مبیع اقدام کنید ثمن بعلاوه غرامات شامل حالتان خواهد شد