مشاوره حقوقی رایگان - کسر عوارض شهرداری

باسلام
سال97 در منطقه 21 (تهرانسر) مساحت یک باب مغازه تجاری با تایید شورای معماری به مبلغ 70 میلیون برای 10 متراژ لحاظ شد که مبلغ آن از 75 میلیون عوارض شهرداری تعیین گردید از مبلغ 25 میلیون در همان تاریخ نامه به حساب شهرداری واریز گردید و مابقی مبلغ واریز نشد تا در تاریخ حال دوباره اقدام گردید که با کسر 25 میلیون مبلغ حال 175میلیون محاسبه گردیده است .
خواهشمند اقدامات قانونی جهت کسر از مبلغ تاریخ جدید و یا بازگشت مبلغ قدیمی را راهنمایی نمایید.
باتشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام صرف توافق راهگشاست در غیر اینصورت چنانچه از مبلغ مزبور که به تایید شهرداری رسیده کتبا نامه یا گواهی دارید . میتوانید طی دادخواستی به دیوان عدالت شکایت و با اعلام اینکه یکبار تعیین مبلغ میشه تقاضای صدور حکم کنید