مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی

باسلام
من کارمند بانک هستم با سابقه 25سال که 10ساله دچار بیماری سلیاک شدم که یکی از بیماریهای خود ایمنی و نرمی و پوکی استخوان و مورد جراحی تیروئید .... شدم بیش از 15 پزشک برای من از کار افتادگی کامل نوشتن اما بعد از سه بار درخواست از کار افتادگی باز رد کردن .. لطفا راهنمایی بفرمایید...باتشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . قبولی یا رد از کارافتادگی تحت نظر کمسیون هست . میتوانید به رای کمسیون اعتراض کنید .