مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیفی خودرو

با سلام
خودروی بنده به علت حکم اجرائیه بدهی، توقیف شده. آیا راهی هست که قسمتی از مبلغ به صورت نقد؛ و مابقی به صورت اقساط پرداخت شود و همزمان خودرو نیز رفع توقیف و آزاد گردد؟

پاسخ ها :

رفع توقیف خودرو به علت بدهی رفع توقیف خودرو بدهکار پرداخت اقساطی بدهی و رفع توقیف خودرو رفع توقیف خودرو توقیف خودرو به علت بدهی توقیف خودرو خودرو