مشاوره حقوقی رایگان - جریمه بیمه تامین اجتماعی

با سلام، بنده یک مغازه کوچک میوه فروشی داشتم. در سال 96 یک مأمور از اداره تامین اجتماعی به درب مغازه بنده آمد و یک شخصی رو به عنوان شاگرد ( کارگر) برای من نوشته اند. یک سال بعد یک برگ جریمه آورده‌اند که پول بیمه شاگرد هست. بنده به اداره تامین اجتماعی مراجعه کردم و اعتراضی نوشتم. بعد اعتراض بنده مأمور بازرس دوباره رفتن و در گزارش خود نوشته که بله اشتباه شده و این مغازه شاگرد و یا کارگر ندارد. الان آن اداره قبول نمی‌کند می‌گویند جریمه ثبت شده و باید بدهی. مغازه ما 7 متر هس توی شهر کوچیک، 10میلیون میگن جریمه ات هست. بی زحمت راهنماییم کنید با تشکر.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اگر شاگردی نداشتید و جریمه اشتباها صادر شده با اعتراض به شورای عالی و سپس تقاضای نقض رای رو از دیوان بخواین