مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به جریمه بیمه تامین اجتماعی

با سلام. اینجانب م.ب جانباز 50 درصد دارای جواز کسب چاپ سیلک اسکرین میباشم. شش ماه پیش به بنده اعلام شد که چاپ سیلک شامل بخشودگی حق بیمه نیست و بیمه کامل را برای تنها بیمه شده ام میپردازم. ماه گذشته جرائم چهارسال گذشته را هم برایم صادر کرده اند. که مبلغ 20 میلیون شده است. در صورتی که اگر سالهای گذشته به بنده اعلام کرده بودند عنوان جوازم را به دیجیتال تغییر میدادم. و در حال حاضر تغییر داده‌ام. آیا باید جریمه سالهای قبل را که حتی خود کارکنان تامین اجتماعی هم از آن بی خبر بوده اند را پرداخت کنم. ضمنا چاپ سیلک سخت ترین و پرخطر ترین نوع چاپ میباشد که احتمالا کارشناس این قانون هیچ سررشته ای از چاپ نداشته. اگر مقدور هست لطف کنید و راهنمایی بفرمائید. با تشکر

پاسخ ها :

محمود  غفاري

محمود غفاري :

بله فقط از زمان اطلاع دادن به شما تازه در این خصوص عطف به ماسبق نمیشود