مشاوره حقوقی رایگان - نقل و انتقالات خودروی یا ملکی که به نام فرزندم هست

سلام و عرض ادب
جسارتا آیا نقل و انتقال خودرو یا ملکی که به نام فرزندم زدم با من پدر خانواده میباشد یا همسرم هم میتواند در آن دخل و تصرف داشته باشد (به بهانه مهریه یا نفقه و ...)؟
تا چه سنی اختیار نقل و انتقال ملک یا خودرو (فرزندان) با پدر خانواده است ؟

پاسخ ها :

نقل و انتقال خودرو به نام فرزند نقل و انتقال ملک به نام فرزند خودرو به نام فرزند ملک به نام فرزند