مشاوره حقوقی رایگان - ثبت نام مجدد پس از انصراف بیمه بیکاری

سلام وکلای محترم بنده از سال 1386در کارگاه کشاورزی شاغل بوده و 56 سال سن دارم که با عدم نیاز نیرو از طرف کارفرما بیکار و یکبار در سامانه بیمه بیکاری ثبت نام کرده و به اشتباه انصراف دادم حال که میخواهم مجددا ثبت نام کنم خطا رخ داده که کد ملی تکراریست ایا میشود مجددا ثبت نام نمایم؟؟؟ لازم است به اداره کار بروم؟؟؟ پیشاپیش از حسن همکاری ان جناب کمال تشکر و قدردانی می نمایم و از خداوند خیر دنیا و اخرت را برای جناب عالی خواستارم .. باتشکر و سپاس

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . متاسفانه سیستم طوری طراحی شده که امکان ثبت نام برای هر کد ملی فقط یکبار تا مدت زمانی که ظاهرا یکسال است وجود دارد جهت رفع مشکل به انفورماتیک سازمان مراجعه کنید