مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

وقتتون بخیر. یک سوال داشتم. ممنون میشم پاسخگو باشید. پدر شوهر من در زمان بله برون بعد از مشخص شدن مهریه از طرف همسرم، 12 سکه بهار هم از طرف خودشون و 14 سکه هم از طرف مادر شوهرم اضافه کردن به عنوان هدیه و جداگانه با عنوان هدیه در آخر نوشته شده و همه امضا کردند. الان که پدر شوهرم فوت کردند آیا این سکه ها را میشود از ارث ایشان برداشت یا نه ؟ سپاسگزارم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . لازم است متن دقیق نوشته ارایه شود تا راهنمایی لازم صورت پذیرد ولی با اوصافی که بیان داشتید بله ممکن است اگرچه ممکن است نظر مخالفی هم باشد