مشاوره حقوقی رایگان - دیه لگن

سلام من سال گذشته فومور لگنم در باشگاه شکست عمل جراحی انجام دادم پلاتین کردن بعد از چند ماه شکستگی عمیق بود پلاتین شکست مجدد پلاتین کردم یکسال هم طول درمان گرفتم پام دچار کوتاهی شد جراحی کردم پیوند انجام دادم اما طبق نظر دو پزشک دچار نقض عضو شدم متاسفانه بیمه دیه رو نمیدن سال گذشته گفتن بیست ملیون بگیر رضایت بده مجدد شکایت کردم دوباره رفتم پزشکی قانونی قبل از تایید نقص عضو پانزده درصد زدن امام طول درمان تمام شد گفتن پیوندی که زدی شامل دیگه میشه و پلاتین و اینکه دچار نقض عضو دائم شدی میخواستم بدونم دیه من چقدر میشه علیه بیمه چه دادخواستی بدم تا کامل بتونم دیه رو بگیرم و ایا طول درمان و نقص عضو رو هم میگیرم ممنون از راهنمایتون

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام میزان دیه بعد از اتمام طول درمان با ملاحظه نظریه پزشکی قانونی محاسبه و به نرخ روز پرداخت میشه