مشاوره حقوقی رایگان - پلاک خودرو

با سلام اقدام به فروش خودرو نموده‌ام؛ و مدارک خودرو را به خریدار تحویل داده‌ام. از فک پلاک امتناع می‌کند. آیا قادر به شکایت و قفل نمودن پلاک خودرو با توجه به اینکه مدارک خودرو را تحویل داده ام می باشم؟ با تشکر

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... بله... دعوی الزام به فک پلاک و سایر خواسته ها و در عرض آن تامین خواسته یا دستور موقت...

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با مراجعه به پلیس راهور و توقیف پلاک تقاضای توقیف فیزیکی خودرو را کنید تا خریدار جهت اقدامات آتی حاضر شود