مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو به دلیل عدم تعویض پلاک توسط خریدار

سلام. من حدود سه ماه پیش یک خودرو ام وی ام به یک شخص فروختم به صورت قولنامه و وکالت یک ماهه دادم و برای فک پلاک که نرفتن الان هر روز از راهور پیام خلافی یک میلیون تومانی می آید و هر چی هم به خریدار زنگ میزنم هی میگوید نمیرسم بیایم و امروز و فردا میکند. میخواستم ببینم چطور میشود ماشین را توقيف کرد؟
ماشین اگه توقیف بشود تکلیف این همه جریمه چی میشود؟ من ماشین جدید خریدم تخفیفات اون قبلی رو چطور باید برای ماشین جدید بگیرم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست فک پلاک در دفاتر خدمات الکترونیک ارائه نمایید