مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره در مورد رای دیوان

اینجانب س.م دارای مدرک کارشناسی حسابداری در ششمین آزمون دستگاههای اجرایی کشور شرکت کرده و در آزمون بانک ... موفق به کسب نمره حد نصاب شده و دعوت به مصاحبه شدم ولی متاسفانه در قسمت مصاحبه به خاطر رعایت نکردن حق و حقوق اینجانب و تعداد دیگری از دوستان رد شده به همین دلیل من و تعداد زیادی از دوستان که در این آزمون شرکت کرده بودیم در دیوان عدالت اداری نسبت به نحوه مصاحبه بانک اعتراض کرده که در جواب شکایت در شعبه 35 دیوان به نفع بنده و سایر دوستان رای صادر کرده و حکم به مصاحبه مجدد و ادامه روند استخدامی را داده که نماینده حقوقی بانک نسبت به این رای معترض بوده و پرونده به شعبه 29 تجدیدنظر ارجاع شده و در انجا با اراِِیه مدارکی از جمله اینکه مصاحبه توسط اساتید مجرب دانشگاه که خارج از بانک ملی فعالیت داشته صورت گرفته و تمامی قوانین مربوط به مصاحبه رعایت شده در صورتی که اینگونه نبوده اولا افراد مصاحبه کننده چندین گروه 2نفره بودن که یک نفر نماینده بانک و متعلق به کارمندان بانک بوده و نفر دیگری به گفته خودشان روانشناس بوده و مشخص نبود به کدام ارگان مربوط است دوما هر کدام از این گروه ها با توجه به صحبتهای دوستان سوال و نحوه مصاحبه آنها با هم متفاوت بوده به عنوان مثال بعضی از گروهای مصاحبه کننده در حد آگاه شدن از اسم و مشخصات مصاحبه شونده سوال میکردن برخی دیگر سوالات تخصصی میپرسیدن و برخورد گروه ها هم با هم متفاوت بوده بعضی ها باروی خوش با مصاحبه شونده ها برخورد میکردن برخی دیگر به صورت جدی که این خود باعث استرس و سردرگمی مصاحبه شونده میشد و در قسمت تست هوش هم شرکت کنندگان از طریق سیستم تست میشدن که این قسمت مصاحبه توسط دو سه نفرخانم 19 تا 20 ساله صورت گرفته و نوع امتیازدهی در این قسمت و قسمت شفاهی مشخص نبوده و برای شرکت کنندگان مبهم و نامعلوم بوده باتوجه به این مساِِِیل از شما خواهشمندیم که بنده را نسبت به چگونگی ارایه مدارک و مستندات محکمه پسند راهنمایی بفرمایید. باتشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام چنانچه مدارکی دال بر اینکه در حقوقتان اجحاف شده را دارید نه بصورت شفاهی بلکه کتبی ، با مراجعه به دیوان عدالت و تقدیم دادخواست احقاق حق کنید وگرنه سن مصاحبه کننده و غیره ملاک نیست