مشاوره حقوقی رایگان - تخفیف در مجازات

با سلام
بنده در پرونده کیفری به دلیل تهدید و توهین و ... با توجه به قانون 134 مجازات اسلامی به مجازات اشد و 74 ضربه شلاق محکوم شده ام‌ و رای در تجدید نظر قطعی شده است و اصلا سابقه کیفری ندارم متاسفانه حتی در رای نه تخفیف دادند و نه تعلیق کردند! آیا با توجه به قانون جدید کاهش مجازات حبس تعزیری و تغییر در ماده 134 مجازات اسلامی‌ میتوانم به قاضی اجرای احکام درخواست بدهم که با ارسال مجدد پرونده به تجدید نظر در رای تخفیف قائل بشند؟
ممنون میشم راهنمایی کنین و یه راه حلی پیشنهاد بدین

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام زمان شما رای قطعی شده ولی با اینحال اگر رضایت کسب کنید که حرفی نیست ولی در صورت عدم کسب رضایت تقاضای خود را به قاضی اجرای احکام جهت بررسی ارایه دهید