مشاوره حقوقی رایگان - مجازات رشوه

با سلام
آیا مجازات رشوه هم در قانون جدید کاهش جرایم تعزیری که اخیرا تصویب و ابلاغ شده است، شامل تخفیف می‌شود یا خیر؟
اتهام بنده رشوه به میزان 250 میلیون تومان می باشد.
همچنین اگر رشوه به صورت تعدادی سکه بوده و قیمت آن موقع دادن رشوه بسیار کمتر از نرخ فعلی باشد، آیا مبلغ رشوه به نرخ روز حساب می‌شود؟ باید سکه عودت شود یا معادل ریالی آن به نرخ روز؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله شامل همه جرائم می شود .
قیمت زمان رشوه معتبر هست

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

باسلام حداقل یک درجه تخفیف براساس قانون کاهش مجازات حبس درقانون جدید قابل اعمال است درهرصورت پیشنهاد می گردد درخواست خودرا به مرجع صادرکننده حکم تقدیم کنیداصولا دادگاه نسبت به ردمال اتخاذتصمیم می نماید ودراین حالت باید سکه مسترد گرددامامجازاتی که تعیین می گردد باید براساس نرخ سکه درزمان وقوع جرم مطابقت داشته باشدموفق باشید