مشاوره حقوقی رایگان - تصادف راننده مقصر حادثه سال 92 بیمه توسعه

با سلام و خسته نباشید سال 92 تصادف کردم انحراف به چپ واژگونی خودرو : شکستن کمر و شانه ، صدمه دست و صورت بیمه شخص ثالث توسعه داشتم با توجه به قانون جدید و به تعلیق درآمدن فعالیت کاری بیمه توسعه آیا دیه به بنده تعلق میگیره اگه میگیره خواهشا راهنمایی کنید چون بخدا نه کمر دارم و نه میتونم کار کنم کارم هم از دست دادم با هزینه های زندگی امروزه ممنون از تمامی مردان عدالت خواه و مودیان این کار

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله دیه شما محفوظ است و در صورت تعلیق بیمه گر بیمه جایگزین پاسخگو خواهد شد البته شاید کمی زمان بر باشد