مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دیه بیمه راننده مقصر حادثه

سلام وقت بخیر
سال 1396 همسر بنده دچاره حادثه تصادف شد و مقصر حادثه شناخته شد از طریق بیمه حوادث رانندگان مقصر برای دریافت دیه اقدام کردیم و در تاریخ 99/07/15 حکم قطعی دادگاه صادر و دیه مشخص شد میخواستم ببینم برای پرداخت دیه بعد از اجرای احکام چه اقدامی باید انجام دهیم؟ و چقدر بیمه زمان دارد دیه را پرداخت کند؟ و اگر نکرد چه اقدامی باید صورت داد؟
ممنون از سایت خوبتون
با تشکر

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

بیمه پرداخت میکند.زمانی که حکم دادگاه قطعی شد و با لحاظ سقف بیمه شما

وحید معظم اسلاملو

جناب آقای وحید معظم اسلاملو :

معمولا مدارک لازم رو از بیمه میپرسن و کپی برابر با اصل آنرا به واحد خسارات میدن و بیمه ها هم پرداخت میکنن وای طبق قانون حداکثر ظرف بیست روز از قطعی شدن خسارت باید پرداخت بشه