مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه واریز شده

سلام چند ماه پیش در سه مرحله پولی (200-2500-190) اومد به حساب من منم با کدوم اینکه پیگیری کنم که چی هست و نیست اون پول رو انتقال دادم به حساب خودم در بانک دیگه ای و از اون پول استفاده کردم
بعد از چند روز یه نفر زنگ زد و بهم گفت یک مورد از اون پول ها مال اون بوده و شماره کارت داد که براش برگشت بزنم پیگیر شدم و گفتم شاید این همون باشه و بخواد سواستفاده کنه
به کلانتری و پلیس فتا و دادگستری رفتم و جریان رو بهشون گفتم
حتی پیش رئیس بانک هم رفتم و توضیحات رو دادم که این آقا مدعی شده که من پول رو برداشتم و باید بهش برگردوندم
به رئیس بانک گفتم که اگه ممکنه زنگ بزنه به بانک صاحب حساب آقا اگه رئیس اون شعبه حساب این آقا رو تایید کرد من برای برگشت پول مشکلی ندارم، که رئیس بانک گفت که من نمیتونم همچین کاری رو بکنم
به اون آقا هم دقیقا همین حرف رو زدم که پیگیر نشد
حالا بعد از چند ماه به من ابلاغ دادن (یکی از صاحبان همون حساب ها 190) که برم دادگاه
قاضی میگه شما باید رضایت شاکی رو بگیری
مگه من چکارم که رضایت بگیر مگه مجرمم ایا ؟
چجوری میشه رفع اتهام کنم
نمیشه کل پول رو به حساب دادگاه بریزم از طریق دادگاه به پول شون برسم
آیا میتونم منم بعنوان شاکی از این آقایون شاکی بشم که چرا شکایت کرده
و آیا راهی هست که زودتر این مراحل دادگاه تموم بشه یا نه
آقای قاضی گفت که برای رضایت آقایون باید برم تهران که تقریبا رفت و برگشت 1400کیلومتره اونم تو این وضعیت کرونا و اونم برای تقریبا 3میلیون
که بخوام برم همینقدر باید تو جاده خرج کنم
به نظر شما من باید چکار کنم ؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام جرمی برای شما منتسب نیست و نیازی به زضایت ندارید با وکل مجرب همراه شوید تا خلاصی یابید