مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

من تصادفی داشتم که کارشناس رسمی دادگستری 50 درصد شهرداری رو مقصر اعلام کرد ، الان رفتم قسمت حقوقی شهرداری و گفتن با نامه ما و دادخواست تامین دلیلی که داری میتونی بری بیمه و خسارت رو بگیری
اما یکی از کارشناسان حقوقی شهرداری گفت که چون خسارت شما 20 میلیون است باید حکم قاضی داشته باشی که بیمه پرداخت کنه ، چون بیمه بدون حکم ‌قاضی سقف پرداخت دارد.
نظر شما چیه!!؟؟
ممنون

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام سقف مشخصی را تاکنون بنده ندیده ام فقط بدون رای قاضی مقداری کسورات خواهید داشت