مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور زیان دیده در بیمه و شکایت از مقصر

سلام طی تصادف خودروی اینجانب با خودروی سمند اینجانب مقصر اعلام شدم و طی تماس و پیامک به زیان دیده ایشان برای دریافت خسارت به بیمه من مراجعه نکرد و زیان دیده از اینجانب شکایت کرده و کارشناسی تعیین خسارت به مبلغ هفت میلیون نموده و حل اختلاف به من ابلاغ کردند باید خسارت را بدهی و گفتند این قانون است می‌تواند خسارت دیده به بیمه طرف نرود و نقدا از شما بگیرد. خواهش میکنم راهنمایی کنید با اینکه من بیمه ثالث دارم .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این خسارت را بیمه باید پرداخت کند.
شما می توانید اعتراض کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر اگر شما بیمه هستید بیمه می‌بایست بپردازید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در شورای حل اختلاف حاضر و پیگیری بفرمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

دادخواست مطالبه خسارت وارده شده به خودرو ، باید به طرفیت راننده مقصر و شرکت بیمه خودرو راننده مقصر اقامه گردد
شما باید ایراد شکلی به دادخواست وارد نمایید
و ...

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

دادخواست جلب ثالث بدهید و شرکت بیمه را به دعوا جلب کنید اگر جلسه اول نگذشته است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

باسلام
خیر دادخواست مطالبه باید به طرفیت بیمه و مقصر حادثه طرح شود و مسئول جبران خسارت شرکت بیمه است.

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
چنین موردی در قانون نداریم. به شورای حل اختلاف مراجعه و پیگیری نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خیر
بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت است و