مشاوره حقوقی رایگان - عقد دائم و رسمی

اگر روز عقد بر سر سفره عقد داماد در منزل دیگر باشد و جدا گانه عاقد خطبه رو بخواند و از داماد جداگانه بله بگیره و از عروس هم همین طور یعنی عروس صدای بله گفتن داماد رو نشنوه ایا عقد درست هست یا نه و اینکه کدام باید بله رو اول بگوید داماد یا عروس ممنون

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

اول سلام
دوم اینکه لزومی به حضور همزمان در یک محل جهت صحت عقد نیست و اگر عاقد از هردو که وکالت جاری ساختن عقد را دارد عقد نکاح را به نحو صحت بخواند کافی است