مشاوره حقوقی رایگان - عقد عادی با عقد محضری چه فرقی دارد

اگرمردی زن داشته باشد وزن دیگری اختیار کند . وعقد عادی کند بعد از دو ماه میشود عقد دائم کند.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اقدام به عقد دائم با مجوز دادگاه میباشد و سردفتر نمی‌تواند با وجود متاهل بودن مرد مجدد ا عقد دائم را برای زوج قرائت نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ازدواج مجدد باید با اجازه دادگاه باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بصورت عادی می تواند عقد دائم کند و برای ثبت آن باید جریمه حدود 18 میلیون یا بیشتر بپردازد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ازدواج مجدد باید با اجازه دادگاه باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام از طریق دادگاه باید اجازه تجویز ازدواج مجدد را بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .عقد محضری عقدی است که در دفتر ازدواج ثبت می شود ودر خصوص عقد دایم انجام می گیرد که الزامی است ودر صورت عدم ثبت مجازات دارد اما عقد عادی عقدی است که در دفتر ازدواج ثبت نشده واین مورد مربوط به صیغه موقت هست.اگر بخواید با وجود زن اول زن دوم اختیار وعقد دایم باشد بایستی اجازه دادگاه را دراین مورد بگیرید که انهم ب اثبات ناشزه بودن زن اول بر می گردد .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام ازدواج دوم نیاز به اجازه از طرف دادگاه دارد