مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی اخذ جریمه تاخیر بر اساس گواهی عدم حضور

با سلام و احترام
با توجه به اینکه فروشنده ی ملک، در موعد مقرر در دفترخانه حاضر نگردید (و ارائه مدارک برای انتقال سند را موکول به شش ماه بعد نمود)، گواهی عدم حضور را گرفتم. یکی از بندهای مبایعه نامه بیان میدارد «در صورتیکه عدم اجرای تعهد از طرف فروشنده باشد، وی مکلف است به ازای هر روز تاخیر، سه میلیون ریال به عنوان خسارت تاخیر اجرای تعهد به طرف مقابل پرداخت نماید». گیریم خریدار و فروشنده روی تاریخ جدیدی برای حضور در دفترخانه به منظور تنظیم سند به توافق برسند و در تاریخ مزبور کلیه امور مربوط (شامل: ارائه پایان کار توسط فروشنده/پرداخت تتمه مبلغ معامله توسط خریدار) عملی و محقق شود. آیا در چنین شرایطی، حق اخذ جریمه تاخیر برای اینجانب (خریدار) محفوظ خواهد ماند؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با تقدیم دادخواست و ضمیمه نمودن مبایعه نامه و گواهی عدم حضور نسبت به مبلغ تقدیم شورا یا دادگاه نمایید .

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

باتوجه به اینکه شما از شرط قبلی عدول کرده اید و شرط جدیدی را تپافق نموده اید، شرط عدول شده از اعتبار ساقط می باشد.