مشاوره حقوقی رایگان - خیانت و اعتیاد شوهر

سلام من متوجه شدم شوهر اعتیاد داره چند بار قرص متادون از جیبش پیدا کردم چند بار رو گوشی شوهرم رفتم با چند خانم در تماس بود در حال چت که تو این متن پیامها واسه خانمها خرج میکرد شوهرم اخلاق خوبی نداره فحاشی بدبیراه زیاد داره چند باره منو کتک زده که رفتم شکایت کردم و دوباره رضایت دادم و اخرین بار رفع تعقیب زدم الان دوباره شوهرم اعتیادش زیادتر شده تو گوشیش زیاد با خانمها در تماس من 3 تا بچه کوچک دارم حساب یارانم مسدوده شوهرم زیاد بهمون نمیرسه کارش این شهر اون شهر محل به ما نمیزاره جوابمون نمیده من اگر بخام شکایت کنم چطور باید پیش برم که از حقوق خودم بچه هام دفاع کنم و شوهرم از این کاراش یا دست بکشه یا من ازش جدا بشم و بچه هام بگیرم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست مطالبه نفقه خود و فرزند ان را بدهید.
مطالبه مهریه کنید.
اگر اعتیاد اثبات شده ای دارد یعنی محکوم به زندان شده یا کمپ رفته و برگشته و ... دادخواست طلاق بدهید