مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

آیا با شهادت شهود میشود پرداخت نفقه در دوران عقد را ثابت کرد؟
بنده دوران عقد مایحتاج زوجه را فراهم میکردم و معمولا پول نقد به ایشان میدادم٬ از آنجایی که کسی بابت پول از همسرش رسید نمیگیره بنده اینکار نکردم٬ تنها چند واریزی٬ خرید های لباس٬ خرید های طلا٬ چند مسافرت و هزینه های دیگر میتونم ثابت کنم٬ آیا اینها نفقه محسوب میشه؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سللم،نفقه شامل مسکن وزندگی متعارف است،بلی برای اثبات بایدمدرک ارائه کنید.موفق باشید

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام زمان زندگی شما دلیلی بر پرداخت نفقه است

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام بله خرید لباس و مایحتاج با رسید و فاکتور و شهادت شهود قابل اثبات است ولی کارشناس برای مدت مطالبه ایشان مبلغی را درنظر میگیرد که شما اگر نسبت به آن مبلغ پرداخت کامل داشتید دعوای ایشان رد می گردد والا ما به التفاوت را باید پرداخت کنید