مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه

باسلام و احترام خدمت شما عزیزان، به استحضار می‌رسانم همسرم کل مهریه‌ شون رو در سال 86 به اجرا گذاشتن و رای قطعی شد و اعسار دادم و مکلف به پرداخت به صورت اقساط شدم. بنده هم طبق حکم اقساط را پرداخت می نموده‌ام. چند سالی گذشت و همسرم و بنده به صورت توافقی از همدیگه جدا شدیم. قرار شد 12 عدد از سکه ها رو هر 6 ماه یک عدد سکه بدهم و مابقی مهریه اشون که پول نقد و حج تمتع بودش رو به شرط اینکه طلاقش بدم به من ببخشه و بقیه مهریه که در پرونده بودش رو ببندد. طلاق خلع نوبت اول انجام شد. ده روز بعد همسرم به دفتر خانه مراجعه و رجوع خودش رو به ما بذل مهریه شون ثبت نمودند و رجوع بنده هم در دیوان عالی کشور در حال اثبات می‌باشد. سوال بنده از شما عزیزان این می‌باشد که خانم بنده به همان مهریه ای که در دادگاه در حال پرداخت بودش رجوع کرده و من هم تعهد جدید مهریه ای به ایشان که ندارم. ایشون به غیر از 12 سکه همون مهریه‌ایی که بذل کرده بودند رو این بار در اداره ثبت به اجرا گذاشتن. آیا امکان این هست که پرونده رو در اداره ثبت با مدارکی که دارم مختومه کنم و پرونده مهریه سال 86 رو که کل مهریشون بودش رو به جریان بندازم یا خیر؟ و راهنمایی بفرمایید اگر که امکانش هست طبق چه استنادی؟ چون بنده از طریق اداره ثبت که توقیف یک چهارم از کل حقوق و مزایا هستش توانایی پرداخت به دلیل کسورات متعدد ندارم. ممنون و سپاسگزار

پاسخ ها :

مهرزاد امیری

مهرزاد امیری :

اگر رجوع کردن و دوباره مطالبه کرون رجوع به معنی بخشش نیست میتونن مطالبه مجدد کنن