مشاوره حقوقی رایگان - مهریه از طریق ثبت

سلام بنده در تاریخ 9/9/98 اجراییه مهریه ام را از ثبت گرفتم و خانه و مغازه همسرم که وراثتی بوده و از پدرشوهرم ارث رسیده بود را توقیف کردم ولی املاک شهرستان را نامه نیابت به زنجان گرفتم ولی مدتی حدود شش ماه طول کشید تا پلاک ثبتی های شهرستان را بگیرم و به دلیل کرونا وقفه طولانی چند ماهه ایجاد شد الان که نامه توقیف را زدم در زنجان گویا از طریق اقوام همسرم متوجه شدم که در شهرداری ارثیه پدری اش را که در ابهر می‌باشد به برادرش واگذار کرده در تاریخ 2/98 اردیبهشت ماه و با توجه به این که ملک ورثه ای می‌باشد و تازه این هفته رای تقسیم ترکه را برادر شوهرم گرفته میتواند با تنظیم سند به نام برادرش جلوی توقیف را بگیرد یا نمیشود ؟ با توجه به اینکه من برج 9 درخواست مهریه دادم و توقیف چند ماهی طول کشید با این که تشکیل پرونده داده بودم و نیابت هم گرفته بودم این انتقال وکالتی یا مبایعه نامه در توقیف من در برج 4 امسال خلل ایجاد می‌کند یا توقیف انجام میشود ؟؟؟ آیا این فرار از دینه ؟

پاسخ ها :

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

مشکلی نیس مطرح کنید حل خواهد شد اصولا تا دوسال قبل هرگونه نقل و انتقال مالی باید توسط شوهرتان توضیح داده شود