مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه از شوهر متوفی از ملک قولنامه ای

با سلا شوهر من بدلیل کرونا فوت کرده و از ایشون فقط یک آپارتمان قولنامه ای بجا مانده است. خاطر نشان کنم که زمان ثبت در دفترخانه مصادف با زمان بستری همسرم در بیمارستان بوده است ‌.
آیا میتوان آپارتمان فوق را بعنوان طلب مهریه توقیف کرد و چگونه؟
با سپاس

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.مهریه را ازطریق اجرای ثبت به اجرابذارید.ودرقالب تامین خواسته آپارتمان روتوقیف کنید

مهدی رسول زاده زرین قبائی

جناب آقای مهدی رسول زاده زرین قبائی :

باسلام
پس از اخذ انحصار وراثت و قبل از تقسیم ارثیه، مهریه و اجرت المثل را از طریق دادگاه مطالبه نمایید و ملک مذکور را توقیف نمایید.

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام ، بله میشه ، درخواست تأمین خواسته مهریه بدید و این آپارتمان رو معرفی کنید و جهت اثبات اینکه به شوهرتون تعلق داره قولنامه و اسناد محضری رو ارائه بدید ، هم چنین شما می تونید از طریق اجرائیات ثبت اسناد اقدام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
امکان پذیر است از طریق دادگاه و اجرای ثبت می توانید اقدام نمایید با تامین خواسته و تعرفه آپارتمان آنرا توقیف نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله میتوانید و شما باید در دفتر خدمات قضایی ، درخواست اجرای مهریه را به اداره ثبت مطرح نمایید و سپس درخواست توقیف تمام اموال زوج را نمایید ( خودرو. ، منزل. ، حساب بانکی ، زمین و هر چه که همسر شما از پدرش به ارث میبرد ) و باید کپی و اصل مبایعه نامه خرید منزل را به اجرای ثبت بدهید و ...
جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید