مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دین

طبق رأی وحدت رویه آیا مرد میتواند اموالش را منتقل کند چون هنوز رأی قطعی نگرفتیم ؟ پس تکلیف ثبت چه میشود برای کسی که بعد از تشکیل پرونده ثبت روند توقیف چند ماهی به دلیل نداشتن پلاک ثبتی طول کشیده مورد اموال وراثتی رو منتقل کرده یا مبایعه نامه و قولنامه ای حال تکلیف توقیف سندی چیست و به چه صورت انجام میگیرد ؟ یا از دفترخانه استعلام میگیرند چون وکالتی فروخته شده ولی سند به نام پدرشوهر است توقیف می شود ؟

پاسخ ها :

مهرزاد امیری

مهرزاد امیری :

اگر اجراییه صادر شده باشه چه دادکاه چه ثبت دیکه نمیتونید منتقل کنید