مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه

با سلام، زوجه جهت مطالبه مهریه، مهریه خود را به طور کامل از طریق اجرائیات به اجرا گذاشته است و فروردین 99 از دفتر ازدواج مربوطه نامه ای تحت عنوان اطلاع نامه به زوج در خصوص اینکه زوجه کل مهریه خود را مطالبه نموده است به زوج ابلاغ گردید البته ایشان در منزل حضور نداشتند و اطلاع نامه به همسایه تحویل شده است؛ نهایتا زوج اقدام به انتقال قطعی کلیه اموال خود به بستگان درجه یک نموه و لازم به ذکر است تا کنون هیچ گونه ابلاغی از اداره اجرائیات و یا حکم دادگاه به زوج ابلاغ نشده است. سوال اینجا است که آیا این ابلاغ اطلاعیه از دفتر ثبت وجاحت قانونی مبنی بر اینکه زوجه از دادگاه به جهت صوری بودن معامله شکایت کند دارد یا خیر؟
و اینکه با توجه به رای وحدت رویه سال 98 این انتقال صوری هست یا خیر؟ و از لحاظ حقوقی این عمل جنبه صوری بودن دارد یا خیر؟ و سوال آخر اینکه زوج جهت اثبات اعسار خود میبایست معاملات صورت گرفته که همان انتقال اموال هست را به دادگاه ارائه کند یا خیر؟
با سپاس از شما همکاران عزیز

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

سوال اول خیر سوال دوم بعداز ابلاغ اجراییه ثبتی بلی است