مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام، چطور می‌توانم پولی را که همسرم در صندوق قرعه کشی همسایگی می‌باشد را توقیف کنم؟ دفترچه قرعه کشی و پرینت حساب را دارم. صاحب قرعه کشی هم شاهد است. حالا چطور می‌توانم این 20 تومن را برای مهریه توقیف کنم؟ در ضمن مهریه‌ام 414 تا سکه از طریق ثبت است. به عنوان طلب شخص ثالث می‌توانم پول را توقیف کنم؟ آیا باید پول را در حساب ثبت بریزیم بعد برداشت کنیم؟ نمی‌شود به حساب ثبت نریخت و یک دفعه برداشت کرد؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.ازاجرای ثبت درخواست کنید که به شخص موردنظرابلاغ بازداشت وجه راانجام دهد.شخص مذکورپس ازابلاغ,موظف است مبلغ ودیعه رابه صندوق ثبت واریزکنید والا معادل وجه مذکورازاموال ایشان توقیف میگردد .حتما باید به صندوق ثبت واریزگردد.