مشاوره حقوقی رایگان - اعاده به خدمت

سلام، وقت بخیر. اینجانب سال 80 به استخدام نیروی زمینی ارتش درآمده‌ام. برج 11سال 89 به علت داشتن مشکلات پرداخت دیه و مشکلات اعصاب و روان و ... نتوانستم به خدمت ادامه دهم و ارتش بدون این که حتی یک تماس با من بگیرد حکم اخراج من را به صورت غیابی صادر کرد. من بعد از مراجعه به پادگان، به دادسرای نظام رفتم و دادگاه نظام، صد هزار تومان جریمه و قرار منع تعقیب صادر نمود. ولی ارتش نپذیرفت. آیا امکان اعاده به خدمت بعد از 9 سال برایم میسر است؟ ممنون

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام زمان بسیاری سپری شده در آن زمان به لحاظ قرار منع تعقیب می بایست به دیوان مراجعه می نمودید که اکنون هم این امکان جهت بررسی وجود دارد تا الزام ارتش را از دیوان بخواهید