مشاوره حقوقی رایگان - فسخ مبایعه نامه

سلام
سال 95 مبلغ یک میلیون و هفتصد از شخصی طلب داشتم که مقرر شد بابت ان قطعه زمینی رو به من بدهند
طبق یک قولنامه دستنویس زمین رو به مبلغ کلی دو میلیون و هفتصد از ایشان خریداری کردم و مبلغ یک میلیون هم به ایشان پرداخت کردم
حالا بعد از 4 سال متوجه شدیم که طلب بنده از ایشان یک میلیون و پانصد میشه نه 1700، حالا با این تفاسیر فروشنده میخواد معامله رو فسخ کنه ایا میتونه؟
ممنون میشم پاسخم رو بدین

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اصل معامله صحیح بوده وازاین منظرنمی تواند معامله رافسخ کند.شما به ایشان200هزارتومان بابت ثمن معامله بدهکارید که باید پرداخت کنید.