مشاوره حقوقی رایگان - خریدار سهم نسق روستایی

با سلام
اینجانب سال 1394 کل یک گاو از 17 گاو زمین روستایی را از بنده خدایی خریداری کرده ام بعد از خریداری فروشنده به رحمت خدا رفته و ورثه های آنها در این مورد هیچ اعتراضی ندارند اما زمینهای فروشنده توسط روستاییان مورد کشت و زرع قرار گرفته اما متاسفانه کسی از اهالی روستا زمین خریداری شده را نشان نمی دهند و وراث هم زمینها را نمی شناسد من الان چکار می تونم بکنم؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام مگر در زمان خرید حدود و ثغور در قولنامه ننوشته اید ؟ تقاضای تامین دلیل و کارشناسی و تعیین حدود و اربعه زمینهایتان را نمایید.