مشاوره حقوقی رایگان - خریدن خانه

با سلام ، من سال 93 آپارتمانی در حکمیه شهرک شهید بهشتی خریدم به متراژ 60 متر تمام چکها را من کشیدم و پرداخت کردم دخترم چون دنبال خونه بود خریدم و به نام ایشان کردم از آن سال تا سال 98 اجاره ای دریافت نکردم ولی پارسال که اجاره داد و دخترم دیگرم که بچه ایشان را نگه می داره مبلغی را به ایشان می دهد نصف دو میلیون و پانصد تومان به دختر دیگرم می دهد سند ندارد ولی در بنگاه معاملات به نام ایشان هست حالا که بهش می گم سه دنگ به نامم کن می گوید بزار من بمیرم بعد به نامت می شه ولی من شاهد دارم آقای سرهنگی که ازش خونه خریدم و راننده ایشان و بنگاه که خریداری کردم من چطور می توانم سه دنگ خانه و یا مبلغ پولم را بگیرم شاهد هم دارم که چکهای که پرداخت کردم و ایشان به عنوان شاهد می اید. از کجا پیگیری کنم راهنمایی بفرمائید

پاسخ ها :

یک وکیل

دادخواست مطالبه وجه يا الزام دختر تان به انتقال سه دانگ در دا دگاه طر ح كنيد
ولي بايد با مشورت صحيح حقوقي مدارك لازم براي اثبات ادعا را اماده كنيد