مشاوره حقوقی رایگان - سند دستی واگذاری مورث بدون امضا و بدون اصل ان

یکی از برادرانم که یکی از 12 نفر وارث و 11 فرزند مورث میباشد. یکبرگ سند دستی که ادعا میکند پدرم نوشته و مقداری ملک کشاورزی و باغ را به بعنوان ارث واگذار نموده در دادگاه داخل پرونده گذاشته. وکیل من به قاضی تجدیدنظر اعلام نمود. اولا. این سند دستی فاقد امضا مورث است. ثانیا. اصل سند دستی را ارائه نکرده و وجود ندارد ثالثا. نیمی از فرزندان مورث این سند را قبول ندارند و تنفیذ نمیکنن. از طرفی برادرم (صاحب فتوکپی سند دستی) یک استشهادیه به امضا و اثرانگشت نیم دیگر ورثه (خواهرانم) تقدیم دادگاه نموده که نوشته پدرم یعنی مورث را تایید میکنن .. قاضی تجدیدنظر از طرفین درخواست اعزام شهود نموده اند. بفرمایید. 1- ایا فتوکپی سند و بدون ارائه اصل ان اعتبار دارد یا نه؟ 2- ایا این کپی که فاقد امضا مورث است اعتبار دارد یا نه؟ البته وکیل برادرم میگه مورث امضا نداشته و فقط اسم و فامیل مینوشته ... 3- ایا صرف شهود که زد و بند کرده ان قابل قبوله؟ باتشکر

پاسخ ها :

مهرزاد امیری

مهرزاد امیری :

خیر ایراد داره این دادخواثت گر در جریان هست برای وکالت با شماره 09121541042 تماس بگیرید