مشاوره حقوقی رایگان - بشرح دیل

با سلام یکی از کارکنان تحت مدیریت اینجانب بعلت تحصیل مال غیر قانونی محکوم ولی در تجدید نظر اعلام نموده با مسئول قسمت (بنده) شریک بوده و مبلغی به حسابم واریز نموده است. در صورتیکه بنده آن مبلغ را قبلا در جهت مساعدت به وی داده بودم و رسید هم گرفته بودم ولی پس از واریز وجه رسید را پس دادم. ولی هم اکنون مدعی است شریک بوده ایم و مبلغ فوق را از بابت فروش اموال به حسابم واریز نموده است . با توجه به اینکه الان من نه رسیدی دارم و نه شاهدی آیا قاضی میتواند با ادعای وی مرا محکوم نماید. با استناد به چه مواد قانونی من میتوانم از خود دفاع نمایم.

پاسخ ها :

یک وکیل

ادعايي خلاف ادعاي كارمند داريد بايد علت رد و بدل شدن مبلغ و اثبات كنيد شما الزاما پذيرفتيد پولي به حساب شما واريز شده خب همين قدم ، بسود طرف تلقي ميشه
و اينكه از چه بابتي بوده و چرا رسيد رو بر گردانديد اساسا محل كار شما در اينگونه روابط كاري مثل شما عمل مي كند يا نه ؟؟؟
تا كنون به چند نفر ديگر غير ايشان اينگونه مساعدت كرده ايد ؟و يا اينكه پرينت واريزي شما و بالعكس از حيث تاريخ چه مي گويد و سوالات ديگر از جمله مسايلي هستن كه بايد پاسخ منطقي داشته باشيد

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

اگر مبلغ ادعایی رو وقتی پرداخت کردید ووقتی دریافت کردید درموردش رسید بانکی ویا درحساب بانکی شما مشخص هست میتونید اعلام کنید مبلغی به ایشون قرض دادم وپس از مدتی ایشون بدهی رو به بنده پس داد وهیچ ارتباطی به اموال شرکت نداره .ضمنا دادگاه بدون داشتن مدرک ودلیل نمیتون به صرف ادعای شخص متهم شمارو محکوم کنه. وگر اینکه دلیلی براین ادعا وجود داشته باشه.
(جوادزارعی وکیل پایه یک دادگستری 09122219001 )

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام حتما جهت همکاری نزد وکیل مجرب رفته تا اطلاعات لازم را کسب نمایید در غیر اینصورت واریز وجه به حسابتان بدون داشتن رسید و غیره ممکن است اماره ای به ضررتان تلقی شود