مشاوره حقوقی رایگان - بازخرید سوابق بیمه

با سلام
خانمی هستم 53 سال با سابقه بیمه ای 27 سال و 3 سال دیگر بازنشسته میشوم میخواستم بدانم ایا میتوانم 20 سال از سنوات بیمه خود را از اداره بیمه تامین اجتماعی بصورت نقدی دریافت کنم و 3 سال دیگر با حقوق 10 روز (برای 10 سال) بازنشسته بشوم
و در صورتیکه امکان دارد چه مبلغی میتوانم دریافت کنم
متشکرم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام سوال شما در حیطه مسایل مربوط به دادگستری نیست بلکه جهت اطلاع باید به دایره حقوقی بیمه مراجعه کنید