مشاوره حقوقی رایگان - مربی در اینستاگرام

با سلام
خانومی در اینستاگرام تبلیغ کلاس های انلاین بدنسازی انلاین داشتند و بنده ثبت نام کردم. بعد از گذشت یک ماه از شروع کلاس ایشان من کمردرد شدیدی گرفتم و بعد از مراجعه به دکتر متوجه شدم که بخاطر حرکات ورزشی غلط بوده. با اینکه ایشان ادعای مربیگری دارند اما به نظر مدرکی دال بر این اثبات ندارند. ایا من میتوانم از این خانوم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله در صورت اطمینام به دادسرا و سپس جهت تحقیقات تکمیلی به پلیس فتا مراجعه کنید تا با احضار وی و اخذ مدارک مشخص شود مربی هستند یا خیر