مشاوره حقوقی رایگان - حق تمکین در ازدواج موقت

با سلام.
بنده در طول ازدواجی موقت بودم که همسر بنده در فضای مجازی ادعای خیانت کرد و پس از آن از تمامی راه‌های ارتباطی بلاک کرد و به دلیل اینکه پدر ایشان نیز از صیغه خبر ندارد (چون پیش از رابطه با من باکره نبودند و بدون اذن پدر صیغه خوانده شد) نمی‌توانم حضورا بروم شهرشان.
تاریخ صیغه هم تا عید 1400 هست.
حال میخواهم برای حق تمکین اقدام کنم.
و دو سوال دارم:
یک: این که چون این قضیه ناموسی است حتما باید در محل زندگی خودم ثبت شکایت کنم یا از جای دیگری هم می‌شود اقدام کرد؟
دو: این که برای اثبات خیانت اسکرین شات پیام‌‎هایمان که ایشان اقرار به خیانت کرده کافی است یا خیر؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بله میتونید دادخواست الزام به تمکین بدهید. دادگاه صالح به رسیدگی دادگاه محل وقوع جرم است

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

برای اثبات روابط نامشروع باید یا شاهد یا فیلم یا پرینت پیامکها یا اسکرین شاتهای رایطه نامشروع موجود باشه.
محل شکایت محل وقوع جرم هست یعنی هرجایی جرم اتفاق افتاده همونجا باید شکایت کنید.
درخصوص تمکین هم میتونید دادخواست الزام به تمکین بدید.
(جوادزارعی وکیل پایه یک دادگستری 09122219001 با حق المشاوره کمتر )