مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام، چک برگشتی به مبلغ 100 میلیون دارم. 4 تیر 99 همان روز برگشت زدم. طرف یک ماه مهلت خواسته 20 روز گذشته چیکار کنم. در ضمن سفته هم برای ضمانت داده. اگه دوباره چک پول نشد، بعد از 20 روز چیکار کنم؟ چک 2 سال پیش صادر شده ممنون

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام دادخواست مطالبه وجه چک و سفته را به دادگاه ارائه دهید

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

اگر چک از چکهای صیاد باشه مستقیما میتونید به اجرای احکام مراجعه وچک رو به اجرا بزارید واموال و حسابهای بانکی مدیون رو توقیف کنید
ولی اگر چک قدیمی باشه وچک صیاد نباشه باید دادخواست مطالبه وجه چک با احتساب کلیه خسارات قانونی وتاخیر تادیه تا زمان پرداخت با تقاضای قرار تامین خواسته(توقیف بدوی اموال) به دادگاه تقدیم کنید وروند رسیدگی وبعداز اون اجرای حکم رو طی کنید.
(جوادزارعی وکیل پایه یک دادگستری 09122219001 )