مشاوره حقوقی رایگان - عدم توانایی در تمدید گواهینامه پایه یکم به دلیل بیماری

ضمن عرض درود و خسته نباشید
من در سال 1393 اقدام به تمدید گواهینامه پایه یکم خود نمودم، اما بعد از انجام معاینه چشم به علت بیماری دیگر نتوانستم باقی مراحل را ادامه دهم و اقدام خود را مسکوت گذاشتم،در طی این مدت تاکنون سه عمل جراحی سنگین بر روی کمر و ستون فقراتم انجام دادم که طی ان 14 پیچ و مهره و دو میله در ستون فقراتم تعبیه شده است که همین من را از رانندگی با ماشین های سنگین تا آخر عمر محروم نموده است با توجه به اینکه با ماشین سبک می توانم رانندگی کنم برای تعویض گواهینامه پایه یکم خود چه اقدامی باید انجام دهم؟
پیشاپیش تشکر می کنم.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما اداری است و جنبه حقوقی ندارد از ادارات مربوطه سوال بفرمایید.