مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف بر سر جای پارک خودرو

سلام ، من در یک آپارتمان 4 واحده زندگی میکنم که هر واحد جای پارک در پارکینگ دارد. سال 95 بنده ماشین دومی خریداری کردم و با همسایه ها جلسه گذاشتم که ماشین دوم را هم داخل پارکینگ پارک کنم ولی 2 تا از همسایه ها مخالفت کردن و از سال 95 تا امروز من ماشین را روی به روی آپارتمان پارک میکنم ( هیچ مزاحمتی برای کسی تا امروز ایجاد نشده ) . تا اینکه یکی از همسایه هایی که قبلا با پارک کردن 2 خودرو مخالف بود خودرویی در سال 97 خریداری نمود و از آن تاریخ تا امروز خودرو رو در جای دیگری پارک می کرد . حال ایشان خودرو خود را در جای پارک من ( یعنی مقابل ساختمان ) پارک میکند . درصورتی که آنجا از سال 95 تا امروز محل پارک خودرو من بوده . این محل در کوچه هست و مالکیت رسمی براش وجود نداره.

حال چطور می تونم از دست ایشان شکایت کنم ؟ چون 4 ساله من ماشین رو جلوی ساختمون پارک می کردم و ایشون به خاطر لجبازی جدیدا ماشین رو جای پارک من ، پارک میکند

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بگدارید چهار سال هم ایشان پارک کنند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! کوچه مال کسی نیست ؟؟؟؟؟؟؟