مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح توسط همسایه

سلام خسته نباشید من داشتم تو کوچه پارک میکردم همسایه اومد داد و دعوا راه انداخت اینجا جا منه در صورتی که رو به رو خونه من و همسایه کناری من هست و ایشون خونشون بالاتر هست اومد نشست تو ماشین من ماشینمو کشید وسط کوچه چنتا ضربه هم به ماشین زد غر کرد هم به همسرم زدو هم میگه قانون گوه خورده باتو من فیلم گرفتم ایا این فیلم در شکایت من به کار میاد ؟چرا بهم جا پارک نمیدن من چندبار سوال پرسیدم یا زور میگن یا من دارم اشتباه میکنم کوچه 6 متری هست.

پاسخ ها :

لیلا سلیمی

لیلا سلیمی :

سلام بله میتونید شکایت کنید تحت عنوان خسارت وارده و ضرب و جرح حتی الامکان درتنظیم شکوائیه باوکیل مشورت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ادله و شاهد و یا فیلم دوربین مداربسته دارید میتوانید تحت عنوان ضرب و جرح عمدی شکایت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

برای خسارت ابتدا تامین دلیل از شورا بگیرید ویک استشهاد محلی درست کنید وبرید دادخواست مطالبه خسارت دهید واگر همون لحظه به110زنگ میزدی تا صورت جلسه کنه بهتربود وبرای ممانعت از حق ومزاحمت هم بااستناد به ان فیلم وشهادت همسایه ازش شکایت کن

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام امکان طرح و پیگیری شکایت کیفری را دارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید شکایت کنید و فیلم را در شعبه ارائه دهید.