مشاوره حقوقی رایگان - ابطال معامله صوری

سلام
وقتتون بخیر
من زمانی که مهریه ام را اجرا گذاشتم یک‌ روز قبل از صدور قرار تامین خواسته همسرم اموالش رو به نام خواهران و مادرش کرد

بعد از اون شکایت فرار از دین کردم که به علت رای وحدت رویه که این اقدام قبل از صدور رای قطعی مهریه بوده شکایت فرار از دین من رد شد و ایشون تبرئه شد
بعد از اون الان شکایت حقوقی ابطال معامله صوری کردم
خواستم بدونم ایا همسر من می تونه در این دادگاه به رای فرار از دین استناد کنه و خودش رو تبرئه کنه و اگر ایشون به این رای استناد کرد من چه جوابی بدم؟

و اینکه اموال رو هم بعد از انتقال به خواهرانش چند دست معامله کرده ایا قابل بازگشت هست؟

پاسخ ها :

ابطال معامله صوری فرار از دین مهریه فرار از پرداخت مهریه انتقال اموال برای عدم پرداخت مهریه فرار از دین مهریه معامله صوری