مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دین هست یا نه؟

باسلام و احترام. بنده در بهمن 99 منزل مسکونی انتقال دایم دادم. به شخص دیگری و مبلغی بصورت بانکی رد و بدل نشده . از تیرماه 1400همسرم مهریه به اجرا گذاشته و اجراییه گرفته. حال شکایت فرار از دین مطرح کرده ایا امکان داره ثابت کند معامله صوری است یا ابطال کند؟ باتشکر

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود.اگر منظورتان شکایت کیفری فرار از دین است ، اول باید شخص محکوم شده باشد و بعد از محکومیت برای فرار از دین معاله کرده باشد . معاملات قبل از محکومیت را شامل نمی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر شکایت فرار از دین ، اثبات نخواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر زوجه از طریق اداره ثبت اقدام نموده باشد شکایت کیفری فرار از پرداخت دین اثری ندارد ولیکن از جنبه خقوقی در صورت اثبات صوری بودن معامله قابل ابطال خواهد بود

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام از جهت صوری بودن قابل ابطال خواهد بود.

وحید معظم اسلاملو

جناب آقای وحید معظم اسلاملو :

ممکن است بتواند باطل کند اگر شرایطش رو بتواند ثابت نماید.ولی عمل شما در هر صورت جرم نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فرار از دین نه ولی اگر بتواند تابت کند صوری بوده معامله ابطال میشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نتیجه ای دادگاه قابل پیش‌بینی نیست.

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،شکایت کیفری مبنی بر فرار از دین نمی تواند انجام دهد،ولی در صورت اثبات و کلیه شرایط نسبت به صوری بودن می تواند اقدام نماید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام درصورت شکایت کیفری فرارازدین به نظر نمی تواندنتیجه ای داشته باشد،هرچندکه نتیجه دادگاه قابل پیش بینی نیست،درصورت اثبات صوری بودن میتواند معامله روباطل نمایند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. با این تفاسیر که فرمودید فرار ازدین نیست.