مشاوره حقوقی رایگان - منشی دفتر کلید دفتر را با خود برده است وتحویل نمیدهد چه اقدام قانونی باید کرد

منشی دفتر کلید دفتر را با خود برده است و تحویل نمیدهد چه اقدام قانونی باید کرد؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام قفل درب را عوض کنید راحتترین راه ممکن .
اظهارنامه ای هم دال بر اینکه کلید را نمی دهد در صورتیکه اجناسی یافت نشود بعنوان مضنون خواهید بود ارسال و تقاضای کلید کنید ولی اولین راه بهترین و راحتترین اقدام است