مشاوره حقوقی رایگان - پاركينگ

سلام من مالک اوليه يک آپارتمان ٣ واحدی شمالی (درب از حياط) بودم كه ١٠ سال پيش دو واحد همكف و طبقه سه رو فروختم در قسمت مسقف پاركينگ جای پارک دو ماشين طبقه ٢ و٣ و محل عبور و مرور است اما اگر ساكنين كمی كنار ديوار نذارند مقداری جلوی در ورودی آمده و عبور و مرور سخت ميشود و اين موضوع را مالک طبقه سه رعايت نميكند و از مالک سابق ميخواهد بابت كم فروشی با اينكه پاركينگش در سند ٢/٥*٥ است ميخواهد شكايت كند كه پاركينگ من جزو عبور و مرور است و مساحت به من كم فروختيد در صورتی كه بنده ١٠ سال پيش هزينه جدا بابت پاركينگ نگرفته و زير قيمت هم خانه را دادم و ايشان كنار ديوار پارک كنند پاركينگشان مشكلی ندارد و از شهرداری هم امدند و اين پاركينگ ها رو برای طبقات با طول و عرض لحاظ شده ثبت كردند و بنده دخيل در ابعاد و يا جا نبودم و روبه روی در ورود و خروج ماشين هم قرار دارند (بهترين جای پاركينگ) سوالم از محضر شما اين است آيا ايشان از بنده كه ١٠ سال پيش اين خانه را به ايشان فروختم ميتوانند بابت كمفروشی شكايتی تنظيم كنند؟

پاسخ ها :

شکایت از فروشنده ملک بابت پارکینگ کم فروشی متراژ پارکینگ خریداری شده کم فروشی متراژ ملک خریداری شده پارکینگ در آپارتمان پارکینگ